Οροι Ενοικιασης

Διαβάστε τους όρους ενοικίασης της εταιρίας μας

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η ελάχιστη ηλικία για την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι 21 για ένα απλό επιβατηγό αυτοκίνητο  κατηγορίες ( Ά,΄Β,΄C) και 27 για τις υπόλοιπες κατηγορίες.O ενοικιαστής πρέπει να έχει λάβει άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες.

 

 

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ:

  • Έγκυρο δίπλωμα οδήγησης (να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1  χρόνο πριν). Οι κάτοικοι ξένων χωρών θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ευρωπαiκό ή διεθνές δίπλωμα οδήγησης
  • Ταυτότητα – Διαβατήριο
  • Πιστωτική Κάρτα (οποιοδήποτε τύπο ασφάλειας κι αν επιλέξετε).

 

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

Να ελέγξει το έντυπο ελέγχου παράδοσης αυτού ώστε να επιβεβαιώσει τυχόν υπάρχουσες φθορές. Το όχημα παραδίδεται γεμάτο με καύσιμο. Κατά την επιστροφή του οχήματος ελέγχεται η εξωτερική και η εσωτερική κατάσταση  του αυτοκινήτου από υπεύθυνο άτομο της εταιρείας, καθώς και η στάθμη καυσίμου η οποία θα πρέπει να είναι στο σημείο που βρισκόταν κατά την παραλαβή του οχήματος. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο τα καύσιμα υπολείπονται, ο πελάτης θα πρέπει να καταβάλει  το αντίστοιχο ποσό καυσίμου.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Όλοι οι επιπρόσθετοι οδηγοί πρέπει να έχουν τα ονόματά τους καταχωρημένα κατά την έναρξη ενοικίασης των αυτοκινήτων έτσι ώστε να καλύπτονται από την σύμβαση μίσθωσης.Ο πρόσθετος οδηγός είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή πρέπει να γίνεται πάντα κατά την έναρξη ενοικίασης αυτοκινήτου, είτε σε μετρητά είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Ο οδηγός δεν θα χρειαστεί  να πληρώσει περισσότερο από την τιμή που συμφωνήθηκε στην επιβεβαίωση της κράτησης, υπό την προυπόθεση ότι δεν επιθυμεί να αλλάξει κάτι στην κράτηση.

 

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Κρατήσεις με λιγότερες από τρεις ημέρες έχουν περιορισμό χιλιομέτρων (150 χλμ /ημέρα). Επιπλέον χιλιόμετρα χρεώνονται με 0,30€/χλμ.

 

ΧΡΕΩΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

Το αυτοκίνητο θα πρέπει να παραδίδετε σε εμάς όπως το παραλάβατε. Σε περίπτωση  ζημιάς εντός του αυτοκινήτου όπως λερωμένα  καθίσματα ή καμμένα, φθορά σε ράδιο cd και απώλεια αυτών ευθύνεται ο ενοικιαστής και χρεώνεται ανάλογα.

 

ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σε κάθε έκνομη ενέργεια ή τροχαία παράβαση που επισύρει πρόστιμα αποκλειστικά υπεύθυνος για την οικονομική ή άλλη διοικητική τακτοποίηση είναι ο ενοικιαστής.

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να παρατείνετε την ενοικίαση του οχήματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την αρχική συμφωνία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την RENTAL – CARFLY 48 ώρες πριν την λήξη της ενοικίασης, ώστε να ανανεωθεί η σύμβασή σας εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος σε χρόνο μικρότερο από τη συμφωνηθέντα, η διαφορά  παραμένει προς όφελος της εταιρείας.

Καθυστέρηση μεγαλύτερη των 2 ωρών και μέχρι 6 ώρες χρεώνεται με το 50% της ημερήσιας χρέωσης.  Άνω των 6 ωρών καθυστέρηση χρεώνεται το 100% της ημερήσιας χρέωσης.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η ακύρωση της  κράτησης  είναι εφικτή εφόσον αυτή γίνει 48 ώρες νωρίτερα από την προκαθορισμένη παραλαβή του οχήματος χωρίς κόστος. Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση στέλνοντάς μας ένα e-mail  ή   καλώντας μας στα τηλέφωνα της εταιρείας.

 

ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ/ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Σε περίπτωση βλάβης ή μηχανικών προβλημάτων:

Καλέστε την εταιρεία μας αμέσως. Εμείς  θα φροντίσουμε για την επισκευή ή την αντικατάσταση του οχήματος.

Σε περίπτωση ατυχήματος:

  • Επικοινωνήστε με την τοπική αστυνομία (100)
  • Βγάλτε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε.
  • Κρατήστε αντίγραφα όλων των σχετικών εγγράφων που θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε (αυτό θα χρειαστεί στην περίπτωση που θα χρειαστεί να κάνετε αξίωση)
  • Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή του αυτοκινήτου (περιέχεται εντός).

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

    Sorry, no posts matched your criteria.